Detandartsvanosdorp

Tandartspraktijk Parunovac - Nu bij Amstel Dental


Afspraak maken? Bel ons!
020 723 53 53

Over de tandarts

Tandarts Michael Parunovac is geboren Amsterdammer en woont als Osdorper van het eerste uur al sinds 1964 in Osdorp . Na afstuderen bij de Universiteit van Amsterdam in 1983 vestigde tandarts Parunovac zich in 1984 in de toenmalige ATZ-kliniek in het grote flatgebouw aan het Osdorpplein. Na opheffing daarvan volgde nog een periode in een groepspraktijk en sedert 1999 is Tandartspraktijk Parunovac gevestigd op de huidige locatie aan Tussenmeer 1-B, boven de supermarkt Dirk van den Broek.

Tandarts Parunovac is bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (www.nvoi.nl) geregistreerd als TSVI-p.

Naast de reguliere praktijk is tandarts Parunovac al jaren werkzaam in de ouderenzorg en bij de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (www.gerodontologie.nl) geregistreerd als Tandarts-geriatrie (TG). Tandarts Parunovac heeft in meerdere verpleeghuizen in de regio de tandheelkundige verzorging voor de bewoners op zich genomen. Deze zorg wordt op deze verschillende locaties gerealiseerd in speciaal voor deze doelgroep toegeruste behandelruimtes.

Naast de patiëntenbehandeling is tandarts Parunovac bestuurlijk actief in het beroepsveld: in de Associatie Nederlandse Tandartsen (www.ant-online.nl) en de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (www.gerodontologie.nl).

Over de assistente

Assistente Judith is sinds 1991 aan Tandartspraktijk Parunovac verbonden.

Judith is de eerste met wie u contact heeft wanneer u de praktijk opbelt en zij ontvangt ook de patiënten aan de receptie bij binnenkomst in de praktijk. Judith assisteert aan de stoel, doet de administratie en voert de afsprakenagenda.

Judith zal u graag nader informeren over behandelmogelijkheden in Tandartspraktijk Parunovac.