Detandartsvanosdorp

Tandartspraktijk Parunovac - Nu bij Amstel Dental


Afspraak maken? Bel ons!
020 723 53 53

De nota

Het minst plezierig om over te praten: maar om teleurstellingen te voorkomen willen we daar heel duidelijk over zijn. Tandheelkundige behandeling kost altijd geld, nét zoals alle andere diensten.

Alle behandelingen die wij in onze praktijk aanbieden kúnnen vallen onder een verzekering.

Voor de jeugd tot 18 jaar geldt dat alle behandelingen voor 100% vergoed worden door de Basisverzekering (zonder eigen risico).

Volwassenen kiezen hun eigen aanvullende tandartsverzekering, of, wat dikwijls verstandig is: géén aanvullende tandartsverzekering. Voor uw premie kunt u héél wat tandheelkunde kopen!

In onze praktijk staat de wens en de behandelkeuze van de patiënt centraal. Dat is niet altijd de wens van de verzekering. Wij werken voor de wensen van onze patiënten, en niet voor de wensen van verzekeringsmaatschappijen. Dit brengt met zich mee dat wij alle behandelkosten bij de patiënt in rekening brengen. Vóórdat u besluit welke behandeling u kiest, krijgt u uiteraard een begroting van ons. Waar dat noodzakelijk is vragen wij vooraf een machtiging bij uw verzekeraar (dat is bij sommige gecompliceerde behandelingen noodzakelijk). Op basis van de papieren die u van ons meekrijgt kunt u zelf de kosten bij uw verzekeraar declareren en vergoed krijgen waar u volgens de polis recht op hebt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hoe kunnen wij zo goedkoop werken?

Bij ons staat ú als patiënt centraal. U bepaalt zélf uw behandelkeuze. U betaalt zélf uw nota. U regelt zélf uw verzekeringszaken. U kiest immers ook zélf uw verzekering! U stuurt zélf uw nota op en ontvangt geld terug van uw verzekering.

Dat betekent dat wij als zorgverlener álle tijd en aandacht aan ú en uw behandeling kunnen geven. Om een optimaal behandelresultaat te kunnen bereiken. Waar wij als zorgverlener achter kunnen staan. Waar u als patiënt op moet kunnen rekenen.